Naast de diverse thema’s, zijn er tot slot nog een aantal weetjes en feiten over de organisatie in 2014 op een rijtje gezet. Benieuwd naar het aantal filmpjes van NMGN Doet of het aantal teams op iNsite? Bekijk hieronder de Wist je datjes… van 2014!

Responsive image

En dat ..

…het Loopbaanplein, het interne mobiliteitscentrum van de gemeente Nijmegen, van start is gegaan, zowel fysiek in de hal van het stadhuis als digitaal?

…naast de vacatures, ook de NijmegenSchool en diens opleidingsaanbod op de site van het Loopbaanplein te vinden is?

…er 25 bewonersinitiatieven in Nijmegen zijn gefilmd voor de serie NMGN Doet?

…het Innovatielab van start is gegaan en er een Maand van de Social Media (april), Maand van de Bedoeling (juni) én Maand van het Gesprek (oktober) plaats heeft gevonden?

…er in totaal 1.130.739 kopjes koffie uit de automaten gehaald zijn, waarvan het grootste gedeelte bestaat uit koffie zwart (811.213 keer), gevolgd door cappuccino (258.390 keer) en Wiener melange (52.401 keer)?

…er 164 keer gebruik is gemaakt van de elektrische auto, 1479 keer van de elektrische scooters en 1966 keer van de elektrische fietsen?

…onze gemeentesecretaris op iNsite is begonnen met bloggen over zijn bezigheden en ervaringen?

…we als één van de vier kandidaten genomineerd zijn voor de Green Capital Award; de prijs voor de groenste en duurzaamste stad van Europa?

…we gestart zijn met een gemeente breed georganiseerde Agressietraining, waarbij voor het eerst gebruik wordt gemaakt van e-learning?

…het bedrijfsrestaurant twee keer een week zonder vlees en vis heeft georganiseerd?

Sociale veiligheid